Open Dagen Comenius Scholen en De Meerpaal – Ontdek Jouw Toekomstige School!



Op 9 oktober en 16 oktober staan de deuren van de middelbare scholen van De Meerpaal en alle Comenius scholen wijd open voor nieuwsgierige leerlingen van groep 7 en 8, en hun ouders. Deze open dagen bieden een unieke kans om de scholen van dichtbij te ervaren, sfeer te proeven en een goed beeld te krijgen van wat deze scholen te bieden hebben.

Open Dag De Meerpaal – 9 oktober 2024
Op woensdag 9 oktober kunnen leerlingen en hun ouders een kijkje nemen op De Meerpaal. Deze school, bekend om haar persoonlijke benadering en uitdagende lesprogramma, verwelkomt toekomstige leerlingen tussen 16-18 en 19-21 uur. Bezoekers krijgen een rondleiding door de school, ontmoeten docenten en huidige leerlingen, en ontdekken wat De Meerpaal zo bijzonder maakt.

Open Dag Comenius Scholen – 16 oktober 2024
Alle vestigingen van de Comenius Scholen openen hun deuren op maandag 16 oktober. Tussen 15 en 18 uur kunnen geïnteresseerde leerlingen en ouders kennismaken met het brede aanbod aan opleidingen en faciliteiten. Elke Comenius school heeft haar eigen sfeer en unieke kenmerken, en tijdens deze open dag krijgen bezoekers alle informatie die ze nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken voor hun middelbare school. Kies b.v. voor tweetalig onderwijs op het Comenius Lyceum Capelle of voor Dalton onderwijs waar leerlingen de ruimte krijgen om hun eigen leerproces te sturen. En ben je meer op zoek naar een praktische opleiding neem dan een kijkje op het Comenius Beroepsonderwijs daar kan je kiezen uit vijf profielen die aansluiten op de huidige arbeidsmarkt. Keuze genoeg.

Tijdens beide open dagen zijn er diverse activiteiten gepland. Bezoekers kunnen meedoen aan proeflessen, vragen stellen aan het onderwijsteam en ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van talentontwikkeling, sport, kunst, cultuur en technologie.

Mis deze kans niet om de school te vinden die het beste bij jou past!

Voor meer informatie bezoek de websites van de betreffende scholen of kijk op comenius.nl

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter