Zonnige editie 31ste De Koornmolen Lions Rottemerenloop

Zevenhuizen – De 31ste editie van de De Koornmolen Lions Rottemerenloop was op een bijna tropische zaterdag. Vele lopers verzamelden zich op het terrein van recreatiepark De Koornmolen. Lionsclub Zevenhuizen steunt met de opbrengst een aantal goede doelen, waaronder Team Zeparo.

Bij de jubileum editie in de pre Corona tijd in 2019 kwam ’s ochtends de regen nog met bakken uit de hemel. Dit jaar, bij de 31ste editie van De Koornmolen Lions Rottemerenloop, waren de omstandigheden omgekeerd. Ruim honderdvijftig deelnemers trotseerden de hitte om op zaterdag 18 juni te strijden over drie verschillende afstanden. Het terrein van recreatiepark De Koornmolen was wederom omgetoverd tot een gezellige start en finish locatie.

Commissievoorzitter Gert Jan Freeke was blij met de opkomst: “Door Corona konden we pas laat starten en liep het allemaal een beetje anders dan verwacht. Heel fijn dat ondanks de warmte zoveel mensen hebben meegedaan. Uiteindelijk doen we als Lions dit allemaal voor het goede doel.”

De winnaars van de Koornmolen Lions Rottemerenloop bij de 5 kilometer dames zijn 1 Hanna Kuiper van der Valk, 2 Lieke Bakker en 3 Anouk Bakker, bij de 5 kilometer heren zijn dat 1 Den Hollander, 2 Tim Koning en 3 Menno Lieven. De winnaars van de 10 kilometer dames zijn 1 Linda Alexandra, 2 Francisca de Jong, 3 Marjolijn van Tol, bij de 10 kilometer heren zijn dat 1 Jeffrey de Kramer, 2 Pim van Broekhuizen, 3 Tim Baas. De winnaars bij de 15 kilometer dames zijn 1 Annick Notermans, 2 Jennifer van Es, 3 Eveline de Wilt. Bij de 15 kilometer heren zijn dat 1 Maarten van Zetten, 2 Joey van ’t Hoff en 3 Rick van Helden. Ook bij de Jan Visser Kids run, 1.000 en 1.500 meter, vielen de nummers één tot en met drie in de prijzen!

De opbrengst van De Koornmolen Lions Rottemerenloop loop is geheel bestemd voor het goede doel. Gert Jan Freeke reikte daarom al één cheque uit aan Team Zeparo.

Foto’s en de uitslagen zijn via de Facebook pagina Lions Zevenhuizen terug te vinden en via de website lionsclubzevenhuizen.nl.

Lionsclub Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen. De volgende geplande activiteit is de 12e editie van De Haij & van der Wende Advocaten Lions Zuidplas Rally op zaterdag 10 september 2022.

Leave a Comment