Informatieavond over vijfde dorp

Op donderdag 12 mei 2022 organiseert gemeente Zuidplas een fysieke informatieavond over het Middengebied in de Nieuwe Zuidplaspolder.

De informatieavond wordt gehouden in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen op donderdagavond 12 mei 2022. De bijeenkomst start om 19.00 uur en eindigt rond de klok van 21.30 uur. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. Meld u aan via deze link ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ https://www.eventbrite.nl/e/tickets-informatiebijeenkomst-middengebied-314560548067

U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 10 mei. Meer informatie is te terug te vinden op โ„น๏ธ https://www.zuidplas.nl/denieuwezuidplaspolder. Daar vindt u ook de uitnodiging voor deze avond met meer informatie over het programma en er is een uitleg opgenomen over de milieu effectrapportage en de 4 alternatieven.

Deze informatieavond wordt ook opgenomen, vanaf 16 mei kunt u op deze pagina het video verslag van de avond terugkijken. In juni wordt er een bijeenkomst georganiseerd speciaal voor ondernemers die actief zijn in het sociaal domein.

#gemeentezuidplas #denieuwezuidplaspolder #middengebied #vijfdedorp #innovatie #klimaatadaptatie

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter