Comenius College zoekt Comenius CollegaBen jij die toekomstige kanjer die leerlingen van het Comenius College opleidt en klaarstoomt voor de volgende stap in hun leven? Kom dan naar de Meet & Match op woensdag 15 maart op het Comenius College!

Op zoek naar inspirerende docenten
Het Comenius College zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar veel nieuwe docenten voor haar zeven scholen in Capelle, Nieuwerkerk, Krimpen en Rotterdam. De scholengemeenschap groeit en heeft daardoor meer vacatures.

Tijdens de ‘Meet & Match’-avond op woensdag 15 maart kunnen geïnteresseerden kennis komen maken met het Comenius College als werkgever en met de verschillende vestigingen. Je kunt er met de schoolleiding spreken over jouw toekomst als docent, onderwijsassistent of in één van de andere functies.

De ‘Meet & Match’-avond duurt van 19.00-21.00 uur en wordt gehouden op de Comenius Mavo in Capelle aan den IJssel, Lijstersingel 10. Inlopen kan vanaf 18.45 uur.

Complementaire arbeidsvoorwaarden
Er wordt ook informatie gegeven over mogelijke complementaire arbeidsvoorwaarden die het Comenius College nieuwe collega’s kan bieden. Voorbeelden hiervan zijn: een welkomstpremie bij tekortvakken, een begeleidingstraject voor nieuwe docenten, ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, en een prettig en uitdagend werkklimaat.

Aanmelden
Wie benieuwd is naar zijn of haar mogelijkheden op de scholen van het Comenius College kan zich aanmelden voor de Meet & Match via de website: www.comenius.nl

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter