Grote belangstelling voor Flexwoningen in NesselandeVanavond was er een bijeenkomst waarbij het ontwerp van de flexwoningen gepresenteerd werd door de architect en waarbij vragen gesteld konden worden over de woningen en het project. Ook wethouder Zeegers was aanwezig om uitleg te geven.

De zaal was bomvol met bijna 100 bewoners en door de warmte vandaag was het helaas erg benauwd in de Kristal waardoor er ook groepjes buiten de zaal met elkaar in gesprek gingen.

Er waren enkele bewoners die veel zorgen hadden en dat plenair wilde delen en dat leverde boze reacties op van jongeren die juist in grote getalen waren gekomen omdat ze graag een woning willen.

Ook waren er ouders in de zaal die samen met een nog thuiswonend kind kwamen kijken.  Ouders die kritische vragen stelden of dit wel geschikte woningen zijn terwijl de betreffende jongeren maar 1 vraag hadden: waar kan ik mij inschrijven want ik wil graag uit huis. 😀

Ondanks de emoties bij sommige personen goed om met elkaar het gesprek aan te gaan want de woningnood is hoog maar het moet voor iedereen prettig zijn en blijven om te wonen in de mooiste wijk van Rotterdam: Nesselande!

#EenFijnNesselandeDoenWeSamen

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter