HELP kleermaker Yanni Azami uit Zevenhuizen om zijn zuurverdiende spaargeld terug te krijgen.

Yanni is op 23 mei 2022 slachtoffer geworden van een brutale inbraak in zijn woning. Op klaarlichte dag is er maar liefst 7.000 euro gestolen. Dit was geld dat hij in de afgelopen jaren met heel veel moeite bij elkaar heeft gespaard. Met dit geld wilde hij o.a. deze zomer samen met zijn drie kleine kinderen op een korte vakantie in Nederland gaan en wilde hij zijn winkeltje in Zevenhuizen gedeeltelijk opknappen en langzaam wat gaan uitbreiden met de verkoop van extra producten (zoals stoffen, garen en ritsen). Daarnaast was een deel van het geld bestemd voor zijn familie in Iran, o.a. om mee te helpen voor de bruiloft van de dochter van zijn in september overleden zus.

Yanni heeft zware jaren achter de rug en daarom wil ik hem als dorpsgenoot helpen. Yanni wilde van deze doneeractie eerst helemaal niets weten omdat hij een trots man is en zich er eigenlijk ook voor schaamt. Ik heb hem gezegd dat hij zich niet moet schamen, maar degene die bij hem heeft ingebroken moet zich diep schamen. Na een aantal gesprekken heeft Yanni besloten om zijn schaamte opzij te zetten en er dan toch voor te gaan.

Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die na het lezen van dit verhaal Yanni zullen helpen. Hopelijk lukt het om met deze doneeractie om zijn spaargeld terug te krijgen. Mijn motto is altijd: niet geschoten, altijd mis.

Alvast heel, heel veel dank aan een ieder die hem een financiele bijdrage gunt!

Hartelijke groet van een betrokken dorpsgenoot

Doneer nu:


https://www.doneeractie.nl/help-kleermaker-yanni-uit-zevenhuizen/-65153

Leave a Comment