Hulpstudent, werk voor jezelf, doe iets voor de ander!

Ontstaan Hulpstudent
In 2008 was er een student in Amersfoort die, net als iedere student, graag wat extra geld wilde verdienen. Hij vond dat studenten op de arbeidsmarkt ondergewaardeerd werden en ook te weinig betaald kregen. Hij zag een gat in de markt in de vorm van Hulpstudent.nl, een bemiddelingsbureau tussen particuliere huishoudens en studenten voor hulp in en om het huis.

Hulpstudent.nl richtte zich met name op het bieden van huishoudelijke hulp voor tweeverdieners, onder het motto ‘Hulpstudent.nl maakt tijd voor u vrij’. Als snel bleek het een succes en trok Hulpstudent.nl naast tweeverdieners ook ouderen aan. Het werkgebied breidde zich steeds verder uit naar meer steden waar veel studenten wonen.

De groei zette zich voort, en vandaag de dag werken er via Hulpstudent honderden studenten in meer dan 700 huishoudens. Inmiddels staat Hulpstudent onder de vakkundige leiding van Joyce Plas en Frank Voskuil, die als doel hebben particulieren huishoudens en studenten in Nederland aan elkaar te verbinden. Vandaar onze slogan: Hulpstudent, werk voor jezelf, doe iets voor de ander!

Missie en Visie
Hulpstudent wil de klant en student graag leren kennen om een persoonlijke dienstverlening te kunnen bieden. Zo kunnen wij de beste match maken voor hulp in en om het huis voor langere periode. Hulpstudent streeft ernaar betaalbare en vooral persoonlijke hulp te bieden voor iedereen die dat nodig heeft. Bij zowel de drukke huishoudens die er zelf geen tijd meer voor kunnen vinden, als bij de huishoudens die de ondersteuning niet meer vanuit de zorgorganisaties kunnen krijgen.

Kernwaarden
Hulpstudent heeft een aantal kernwaarden die ontzettend belangrijk zijn voor ons:

Aandacht
Veelzijdigheid
Verbinding
Betrouwbaarheid
Groei

Strategie
Hulpstudent zet studenten in om haar klanten te voorzien van gevraagde behoeften. Deze behoeften zijn zeer divers en voor iedereen anders. De kracht van Hulpstudent is dat wij in ieders behoefte kunnen voorzien. “Hulp nodig met de tuin? Hulpstudent”, “Rekenhulp voor uw kind? Hulpstudent”. Bij elke hulpvraag in en rond het huis moet het antwoord “Hulpstudent” kunnen zijn.

Neem gerust een kijkje of onze website: www.hulpstudent.nl of bel ons op 0882580258

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter