Jullie mooiste momenten, voor altijd zichtbaar!

FOTOSHOOTS VAN JE ZWANGERSCHAP, NEWBORN, GEZIN EN MEER…
Een nieuw leven. Jullie wondertje langzaam groeit in de buik. Lief, klein en puur! It’s a miracle! Samen met je baby groeit je buik. Deze bijzondere tijd leggen wij graag voor je vast tijdens een zwangerschapsshoot. En de eerste dagen dat jullie newborn er is, wil je geen moment van hem of haar missen en bewonder je de kleine handjes, voetjes, haartjes en wimpertjes. Het is misschien wel de meest bijzondere tijd uit jullie leven die je voor altijd wil koesteren. Tijdens onze newbornshoot fotograferen we jullie baby op natuurlijke, liefdevolle wijze, zodat deze bijzondere tijd voor altijd zichtbaar blijft.

Maar ook na de zwangerschap en geboorte van jullie baby staan wij graag voor jullie klaar. Wat dacht je van een babyshoot zodra de baby kan zitten? Of een cakesmash shoot voor de eerste verjaardag van jullie baby? Uiteraard leggen we ook graag jullie als gezin vast tijdens een familieshoot of lifestyleshoot.

Onze stijl van fotograferen laat zich omschrijven als puur, natuurlijk, intiem, liefdevol en intens. We maken gebruik van daglicht en studiolicht voor een mooie, zachte en neutrale uitstraling. Alle shoots vinden plaats in onze warme studio. Veiligheid tijdens onze shoots staat voorop.

Ons motto is dan ook: Jullie mooiste momenten, voor altijd zichtbaar!
Neem gerust een kijkje op onze website: www.miraclephotography.nl

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter