Koningsdag Nesselande 2023!

De Koning en Koningin bezoeken dit jaar Rotterdam tijdens Koningsdag op donderdag 27 april. Dit is rede voor een extra groot feest in Boulevard Nesselande. De Boulevard kleurt volledig oranje en er zijn allerlei te gekke activiteiten voor jong en oud.

Kleedjesmarkt
We starten de dag met de traditionele kleedjesmarkt waar kids hun spulletjes kunnen verkopen of een leuke activiteit voor een klein prijsje kunnen organiseren. De kleedjesmarkt start om 06:00 uur voor de echte koopjesjagers en duurt tot 15:00 uur.

Springen tot je niet meer kan
Durf jij een sprong te wagen op de Bungee trampoline. Deze is voor de echte ‘waaghalzen’. Te spannend? kom dan lekker springen op één van de andere springkussens of maak een rondje in de draaimolen. Voor de allerkleinste is er de kindertrein en de Churros kraam zorgt voor wat lekkers tijdens het spelen. De attracties zijn toegankelijk tussen 11:00 en 15:00 uur.

Oranje beats
Koningsdag is rede voor een goed feestje met fijne live muziek. De horeca in Boulevard Nesselande sloeg de handen in één en verzorgde een spetterend podium programma met populaire bands als Tripple X en de Dennis Roots Live Band. DJ Dix is aanwezig om tussen de sets de beats te verzorgen. Het muziekprogramma start om 13:00 uur en duurt tot 20:00 uur.

Gerelateerde berichten

Een gedachte over “Koningsdag Nesselande 2023!”

  1. ben

    Beste
    is er ook een braderie met Koningsdag,wij verkopen de Rotterdammert 010 shirts

laat een reactie achter