Ben jij al klaar voor CuliNESSE?! ๐ŸคฉAlles wat je moet weten hebben we op een rijtje gezet. Zo kun jij zorgeloos genieten van je bezoek aan het culinaire muziekfestival. ๐Ÿงก

๐—˜๐˜…๐˜๐—ฟ๐—ฎ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ
Het festivalterrein is goed te bereiken met ov en fiets. Neem metrolijn B richting Nesselande. De entree van het festival ligt aan de Kosboulevard, Nesselande.

We raden het niet aan om met de auto te komen ivm beperkte parkeerplekken. Mocht je toch met de auto komen hou het navigatieadres: Laan van Dada, Nesselande aan. Dit geldt ook voor de kiss & ride. Parkeren kan aan de Siciliรซboulevard of op P1 Corsicalaan.

๐— ๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป
Muntjes kun je halen bij de kassaโ€™s op het terrein. Overgebleven muntjes zijn niet inwisselbaar voor geld. Deze kun je doneren bij de barren aan stichting DaDa.

๐—ฅ๐—ฒ๐—ฐ๐˜†๐—ฐ๐—น๐—ฒ๐—ป
Op CuliNESSE werken we met een recyclesysteem. Gooi je drankverpakking niet weg, maar lever deze in bij de bar. Zo houden we Nesselande samen schoon.

๐—ž๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ
De online kaartverkoop sluit woensdagavond. Kaartjes worden aan de deur verkocht zolang de voorraad strekt. De zaterdag is al volledig uitverkocht.

Alle informatie is te vinden op de website ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ #linkinbio of www.culinesse.nl

#culinesse #festival #info #zinin

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter