Collecteweek Hartstichting – Help mee voor de collecte van de hartstichting

Iedereen kan iets doen! Van 10 t/m 16 april 2022 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek komen de collectanten in beweging voor een gezond hart voor iedereen.

Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk Nesselande, en het duurt ongeveer twee uurtjes (of zoveel meer of minder als je zelf wilt)

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via email: jacqueline@ruigrok.net of stuur een app/bel naar 06-12172910.

Over de Hartstichting
Iedereen een gezond hart, dat is de droom van de Hartstichting. Want een gezond en sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. We investeren in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen wij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart haal je meer uit het leven.

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter