European Guide and Scout conference te gast bij Scouting Dorus Rijkers Nesselande

Scouting Nederland was deze week de host voor de European conference voor de Worldscouting Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS), World Organization of the Scout Movement (WOSM) en de joint conference (de twee organisaties samen).

Tijdens deze conferentie komen de afgevaardigde van alle Europese lid organisaties (member organisations) van WOSM en WAGGGS naar Rotterdam. Zeker 40 landen zijn hierbij aanwezig om beslissingen te maken over het actieplan voor de komende drie jaar.

Naast het vele vergaderen was er afgelopen zondag ook ruimte voor een stukje ontspanning en mocht Scouting Dorus Rijkers Nesselande een deel (±100 personen) van deze delegatie verwelkomen op de vereniging. En daarmee als vertegenwoordigers van Scouting Nederland de Rotterdamse waterscouts promoten!

Voorzitter Robin Kleen:
“Het was een fantastische avond en we hebben heel veel mooie mensen mogen ontmoeten. Onze Scouting horizon is een stuk breder geworden en we kijken er dan ook met grote trots op terug.

Uiteraard konden we dit niet zonder alle betrokkenen en vrijwilligers vanuit SCDRN, J.C.J. van Speyckgroep, Maasgroep 18 en Dr. John Mottgroep. Ik wil jullie dan ook nogmaals en via deze weg van harte bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid.

Daarnaast wil ik, mede namens Mariska Kleen en alle vrijwilligers, Jaap Boot voorzitter van Scouting Nederland bedanken voor het vertrouwen en Tom Kievit bedankt voor de prettige samenwerking!”

scouting #team #vrijwilligers #zeilen #scouts #waterscouting #trots #worldscouting #europeregionwagggs

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter