Eric Heusdens, gebiedscommissielid in Prins-Alexander onverwachts overleden

Voor leefbaar Rotterdam is dit het tweede verlies in korte tijd. Gebiedscommissielid in Prins-Alexander Eric Heusdens (42) is deze week onverwachts overleden. Eric was een bekend gezicht binnen leefbaar Rotterdam. Ook was hij erg betrokken bij z’n wijk Ommoord. Hier zette hij zich dan ook voor in binnen de gebiedscommissie.


Ronald Buijt (Partijvoorzitter Leefbaar Rotterdam): “Net als iedereen ben ik compleet overvallen en diep aangeslagen door het afschuwelijke nieuws over Eric. Ik kende hem als een aardige man die altijd klaar stond voor Leefbaar Rotterdam. We zullen hem missen en ik wens de nabestaanden sterkte dit verlies een plek te geven.”

Pieter van Hoof (Bestuur Leefbaar Rotterdam en mede GC-lid Prins Alexander): “Eric was een zeer gewaardeerde collega in de Gebiedscommissie Prins Alexander, met het hart op de juiste plaats. Hij was met name betrokken bij de wijk Ommoord, waar hij over een breed sociaal netwerk beschikte. We gaan hem binnen de Gebiedscommissie en de fractie Leefbaar ontzettend missen.”

Robert Simons (Fractievoorzitter Leefbaar Rotterdam): “Opnieuw hebben we kennisgenomen van een tragisch verlies. Een actief lid van de Leefbaar familie is ons onverwachts ontvallen. Eric Heusdens stond bekend als een spontane man die altijd klaar stond voor de wijk en de partij; als gebiedscommissielid en enthousiaste campaigner. De gemeenteraadsfractie van Leefbaar Rotterdam wenst de familie ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.”

Leave a Comment