Werkzaamheden President Rooseveltweg – Prins Alexanderlaan

Je zou denken dat de verkeerschaos in Prins Alexander de hoogste prioriteit heeft en alle niet noodzakelijke werkzaamheden in het gebied worden uitgesteld…nou, er kan nog meer bij…

Werkzaamheden 👷‍♂️

In de omgeving van de Prins Alexanderlaan zijn de komende twee maanden nog werkzaamheden te verwachten. Vanaf maandag 13 juni 2022 start de gemeente Rotterdam met het vervangen van de verkeerslichten op kruising Prins Alexanderlaan – President Rooseveltweg.

Dit is nodig vanwege het vernieuwen van de overweginstallatie voor de metrobaan op de kruising. De kruising blijft open voor verkeer, wel zijn er enkele rijbaan versmald. In de week van 20 juni zijn er enkele nachtafsluitingen nodig om de werkzaamheden aan de overweginstallatie veilig uit te kunnen voeren. De werkzaamheden duren uiterlijk tot en met vrijdag 1 juli 2022.

Het groot onderhoud aan de Prins Alexanderlaan is begin juli gereed, zodat Rijkswaterstaat tussen 3 juli en 11 juli werkzaamheden kan uitvoeren aan de A16.
Tussen half juli en half augustus worden de verkeerslichten op de kruisingen Hoofdweg – Prins Alexanderlaan en Hoofdweg – Grote Beer vervangen. Ook hier vernieuwd de RET de overweginstallatie voor de metrobaan op de kruising.

ℹ️ Op www.ret.nl/werkzaamheden en www.rotterdamonderweg.nl vindt u meer informatie over de werkzaamheden, omleidingen en plattegronden. Deze pagina’s wordt bijgewerkt zodra meer detailinformatie beschikbaar is.

Leave a Comment