Je Droomkeuken laten ontwerpen? Dat kan bij Stylmebel in Nesselande

“Droom jij nou van je ultieme droomkeuken. Maar kom je niet goed uit met standaardmaten van fabrikanten en wil je een betere kwaliteit dan de Ikea? Wij ontwerpen en denken graag mee over het samenstellen van jou droom keuken. Of deze nu klein of groot is. Alle ontwerpen krijgen even veel aandacht en zorg.

Styl Mebel is een bedrijf gelegen te Rotterdam. Met haar bijna 20-jarig bestaan hebben we veel ervaring in het op maat maken van meubilair of het nu gaat om een keuken, wandkast of garderobe. Styl Mebel heeft de kennis in huis om jouw project zo te klaren!

“Elke kleur of combinatie is mogelijk. Jij vraagt, wij hebben de stalen!”

Ons aanbod bestaat uit duurzame, tijdloze, esthetische designs die we graag in samenspraak met jou maken. We werken schetsen uit tot een 3D visual en bespreken aan de hand daarvan de laatste details met elkaar. Intern zitten wij hierna niet stil! Ons productieteam gaat direct voor je aan de slag. Wanneer het bijna klaar is komen we bij je terug voor een levering- montage afspraak. Ons team probeert altijd in één [1] dag te monteren, waarna ze het schoon en netjes achter laten. Je hoeft bijna niks zelf te doen! * Fijn toch!

Naast dat we kijken naar haalbaarheid en functionaliteit staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. We werken met vaste partijen en leveranciers, zodat de lijnen kort blijven en we snel kunnen overgaan tot leveren. We werken door het hele land [Nederland] en gaan ook geregeld de grens over naar België en west Duitsland.”

“Laat ons weten hoe jouw droom keuken er uit komt te zien. En wie weet, staan wij binnenkort met jouw ontworpen keuken op de stoep!”

info@stylmebel.eu
stylmebel.eu

Mart Stamhof 10, 3059 LV Rotterdam

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter