Gratis Pilates Workshop in Nieuwerkerk

Gratis Pilates workshop in Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op zaterdag 1 april om 10.30 uur organiseert Juliette in samenwerking met Explosion Dance een gratis Pilates workshop bij Con Musica, gelegen op het terrein van vv Nieuwerkerk. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze Pilates les, die gericht is op het versterken van de spieren, het verbeteren van de lichaamshouding en het vergroten van de flexibiliteit.

Pilates is een uitstekende manier om aan je gezondheid te werken. Door middel van gecontroleerde oefeningen en een bewuste ademhaling wordt er gewerkt aan een sterker lichaam en een rustige geest. De les is vooral geschikt voor beginners en wordt gegeven door Juliette die al 19 jaar Pilates docent is.

“Deze gratis proefles is de ideale gelegenheid om kennis te maken met Pilates en te ontdekken hoe het jou kan helpen om fitter en gezonder te worden”, aldus Juliette van Strongbody Pilates. “We zijn ervan overtuigd dat iedereen die deelneemt aan deze les enthousiast zal zijn en met een tevreden gevoel weg gaat. Zeker na de afsluitende meditatie.”

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor de les en kom op zaterdag 1 april om 10.30 uur naar Con Musica en ervaar zelf wat Pilates voor jou kan betekenen. Aanmelden kan je via juliette@strongbody.nl

Bezoek de website van Strongbody voor meer informatie www.strongbody.nl

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter