Tankstation van der Knaap overgenomen door De Haan

Het tankstation van der Knaap in Nesselande heeft in de afgelopen 20 jaar een goede naam weten op te bouwen in Nesselande en omgeving. Met een goede service, Knaaps keuken, Wasstraat, Knaap laden en een tweede tankstation bij Zevenhuizen waar de warme broodjes en patat ook over de toonbank gaan voor de bewoners van o.a. het Koningskwartier.

De wereld is echter aan het veranderen. Over 10 jaar zal er weinig vraag meer zijn naar brandstof en zullen tankstations andere inkomstenbronnen moeten zoeken. Knaaps keuken, wasstraat en knaap laden zijn enkele voorbeelden van hoe tankstations zich voorbereiden op deze nieuwe wereld.

Voorlopig zal de ‘Shell in Nesselande’ nog even de gele Shell logo’s houden maar de kans is groot dat De Haan het tankstation een andere kleur gaat geven en er aanpassingen komen in het aanbod. In hoeverre bewoners en medewerkers hier iets van gaan merken zal de komende maanden duidelijk worden. Je krijgt in ieder geval al geen zegeltjes meer bij je tankbeurt. Laten we hopen dat de lekkere patat en broodjes blijven en last but not least de glimlach bij de medewerkers

Laat hieronder of op facebook weten wat er wat jou betreft ook moet blijven.

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter