Nieuw in Nesselande: ‘Het denkbeeldige rugzakje’

Als holistische therapeut kijk ik graag samen met jou naar wat je met je meedraagt in jouw denkbeeldige rugzakje. Hier kan van alles in zitten waardoor jij het gevoel hebt niet voorruit te komen, niet in je kracht te staan en of energie te lekken.

Naast life-events die jij je bewust herinnerd draag je mogelijk ook onbewust ballast met je mee. Ballast die doorgeven is via je ouders van generatie op generatie. Of trauma waarvan jij de oorsprong niet kent, maar je lijf die via het lichaamsgeheugen wel heeft opgeslagen. Pijn, verdriet ballast die niet van jou is.

Maar het mooie is: π™…π™žπ™Ÿ 𝙠π™ͺ𝙣𝙩 π™π™žπ™šπ™§ π™žπ™šπ™©π™¨ 𝙖𝙖𝙣 π™™π™€π™šπ™£, π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙠π™ͺ𝙣𝙩 π™™π™žπ™š π™ π™€π™€π™§π™™π™šπ™£ π™™π™€π™€π™§π™ π™£π™žπ™₯π™₯π™šπ™£, π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙠π™ͺ𝙣𝙩 𝙖𝙖𝙣 π™Ÿπ™š π™©π™π™šπ™’π™–β€™π™¨ π™¬π™šπ™§π™ π™šπ™£ 𝙯𝙀𝙙𝙖𝙩 π™Ÿπ™žπ™Ÿ π™™π™žπ™š 𝙗𝙖𝙑𝙑𝙖𝙨𝙩 𝙑𝙀𝙨 𝙠𝙖𝙣 π™‘π™–π™©π™šπ™£. Jij hebt de keus jouw kinderen, kleinkinderen en iedereen die daar na komt te bevrijden, door jezelf te bevrijden van dat wat jou niet meer dient.

Het moment waarop jij ervoor kiest dit te doen, kan dat op ieder moment in jou leven zijn. Dus of je nu jong of oud bent, aan je kinderwens gehoor wild geven of al moeder/ vader bent. In welke levensfase je ook bent. Het kan altijd!

Heb jij het gevoel dat je pijn, verdriet of iets anders met je meedraagt? Ik help je er graag mee. Neem gerust contact met me op.

Liefs, Wendy

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter