Nieuw in Nesselande: ‘Het denkbeeldige rugzakje’

Als holistische therapeut kijk ik graag samen met jou naar wat je met je meedraagt in jouw denkbeeldige rugzakje. Hier kan van alles in zitten waardoor jij het gevoel hebt niet voorruit te komen, niet in je kracht te staan en of energie te lekken.

Naast life-events die jij je bewust herinnerd draag je mogelijk ook onbewust ballast met je mee. Ballast die doorgeven is via je ouders van generatie op generatie. Of trauma waarvan jij de oorsprong niet kent, maar je lijf die via het lichaamsgeheugen wel heeft opgeslagen. Pijn, verdriet ballast die niet van jou is.

Maar het mooie is: 𝙅𝙞𝙟 𝙠𝙪𝙣𝙩 𝙝𝙞𝙚𝙧 𝙞𝙚𝙩𝙨 𝙖𝙖𝙣 𝙙𝙤𝙚𝙣, 𝙟𝙞𝙟 𝙠𝙪𝙣𝙩 𝙙𝙞𝙚 𝙠𝙤𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙤𝙧𝙠𝙣𝙞𝙥𝙥𝙚𝙣, 𝙟𝙞𝙟 𝙠𝙪𝙣𝙩 𝙖𝙖𝙣 𝙟𝙚 𝙩𝙝𝙚𝙢𝙖’𝙨 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙚𝙣 𝙯𝙤𝙙𝙖𝙩 𝙟𝙞𝙟 𝙙𝙞𝙚 𝙗𝙖𝙡𝙡𝙖𝙨𝙩 𝙡𝙤𝙨 𝙠𝙖𝙣 𝙡𝙖𝙩𝙚𝙣. Jij hebt de keus jouw kinderen, kleinkinderen en iedereen die daar na komt te bevrijden, door jezelf te bevrijden van dat wat jou niet meer dient.

Het moment waarop jij ervoor kiest dit te doen, kan dat op ieder moment in jou leven zijn. Dus of je nu jong of oud bent, aan je kinderwens gehoor wild geven of al moeder/ vader bent. In welke levensfase je ook bent. Het kan altijd!

Heb jij het gevoel dat je pijn, verdriet of iets anders met je meedraagt? Ik help je er graag mee. Neem gerust contact met me op.

Liefs, Wendy

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter