Opening advocatenkantoor met specialisme in het erfrecht en familierecht

Een gewaagde stap om in deze onzekere tijd voor jezelf te beginnen. Tóch heeft Jeroen Peet dit in januari van dit jaar gedaan. En hij heeft nog geen dag spijt gehad van deze keuze.

“Ik ben Jeroen Peet en als advocaat gespecialiseerd in erfrecht en familierecht (lid VEAN en vFAS). Met mijn juridische kennis, praktische kennis en vaardigheden begeleid ik mijn cliënten deskundig om tot een optimaal resultaat te komen.

Mijn jarenlange ervaring als advocaat gecombineerd met specialistische opleidingen zorgen ervoor dat u bij mij in goede handen bent. Ik houd daarbij ook de emoties die bijvoorbeeld bij een overlijden of echtscheiding komen kijken goed in het oog. Dat ik regelmatig artikelen schrijf (zie mijn website: www.peetadvocaat.nl) en publiceer zal u het vertrouwen geven dat u zoekt in een advocaat en specialist in het erfrecht en familierecht.

Vanaf 1 januari 2021 houd ik kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Hoogeveenenweg 100 in het ‘A20 Tradecenter’ en heb ik al menig cliënt uit de omgeving Rotterdam mogen adviseren.”

Meer informatie of vragen? Neem vrijblijvend contact op via 0180-820181 of peet@peetadvocaat.nl.

Leave a Comment