Nieuw: Skin Plus in Nesselande

Ben jij benieuwd naar jouw allermooiste huid?

Bij Skin Plus in Nesselande (op de oude locatie van Mamamo) hebben ze alles in huis om jou hierbij te helpen!

Met de focus op advies, huidverbetering en ontspanning werken ze met elkaar samen aan het bereiken van juist dát doel: jouw allermooiste huid.

“We starten onze behandeling met het maken van een foto opname van jouw huid met ons huidanalyse apparaat de ‘Observ 520x’. Aan de hand hiervan weten wij precies hoe jouw huid ervoor staat en maken we jouw behandeling op maat.

Jouw behandeling starten we met een uniek relax-ritueel en voeren we uit met ontspannende lomi-lomi massage technieken. De actieve ingrediënten van Cosmedix in combinatie met de allernieuwste apparatuur zorgen voor zichtbaar resultaat. Terwijl jouw huid hard aan het werk is, mag jij natuurlijk heerlijk relaxen. Een gezichtsbehandeling bij Skin Plus is namelijk dubbel genieten!

Om jouw huid na de behandeling op een natuurlijke manier te laten stralen werken wij met de minerale (zon)bescherming en make-up van jane iredale – The Skincare Make-up. Dit mooie merk is heel gezond voor je huid en beschermt je niet alleen tegen de zon, maar egaliseert jouw huid op de meest natuurlijke manier.

Om het cirkeltje rond te maken adviseren wij je heel graag over hoe je jouw huid van binnenuit kunt helpen verbeteren met de huidsuppletie van ScKIN. Ook hier gaan we voor een op maat gemaakt advies.

En dan komt misschien nog wel het allerbelangrijkste deel van de behandeling, namelijk het advies voor jouw huidverzorging thuis. Want.. wat je dagelijks doet heeft het meeste invloed op je huid.

Wil jij jouw allermooiste huid bereiken, dan moeten we heel goed samenwerken. Jij thuis aan de slag met de speciaal voor jou samengestelde producten en wij in de salon met een persoonlijk huidplan & behandelingen op maat.

Graag tot snel in de salon!”

Www.skinplus.nl

Corsicalaan 35
3059XX Rotterdam

Info@skinplus.nl
06 44 299205

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter