75 jaar Scouting Dorus Rijkers Nesselande!

Dit weekend vierde Scouting Dorus Rijkers Nesselande haar 75 jarig jubileum.

Op vrijdagavond was er een borrel georganiseerd waar oud leden, -bestuur, -leiding, maar ook vertegenwoordigers van Scouting Nederland, gemeente Rotterdam, wijkraad Nesselande, WSV Buurman en sponsoren aanwezig waren.

Er werd kort stil gestaan bij het ontstaan van de vereniging en de landelijke, regionale en lokale samenwerkingen, maar er werd vooral stil gestaan bij alle betrokken vrijwilligers en leden.

“waar we echt niet zonder kunnen, zijn de leden die het mogelijk maken om er elke week weer een feestje van te maken. Zonder leden geen vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou onze vereniging er niet al 75 jaar zijn” Aldus voorzitter Robin Kleen

Onder toeziend oog van alle aanwezige werden er een aantal mensen in het zonnetje gezet en een aantal eretekens toegekend (oud leiding, -bestuursleden, huidig bestuurslid en -leiding, maar uiteraard ook de oprichter van Scouting in Nesselande: Auke Bergsma).

Op de zaterdag was een speciale opkomst georganiseerd voor alle kinderen en de dag werd feestelijk afgesloten met een BBQ voor alle leden, ouders en familieleden.

Tijdens dit feest werden alle kinderen in het zonnetjes gezet en kregen een speciale jubileum badge uitgereikt, de vereniging kreeg vanuit het bestuur een foto aangeboden met daarop alle kinderen en leiding. Deze foto vertegenwoordigd een kopie van 75 jaar geleden en zal vooral een mooie herinnering zijn aan dit jubileum weekend.

Meer informatie:
Scouting Dorus Rijkers Nesselande
Kosboulevard 40, Rotterdam Nesselande
www.scdrn.nl

Image Not Found
Image Not Found
Image Not Found
Image Not Found

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter