Alpakak voor je tuin

💩 G O E I E S H I T
Ben of ken jij iemand die altijd al alpaca’s in de tuin heeft gewild? Goed nieuws, dat kan nu (een klein beetje dan…)! Met AlpaKak! 😉 De kak wordt al een tijdje online aangeboden via www.alpakak.nl maar is nu ook aan de Westringdijk 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel verkrijgbaar.

Aan de stal van de mannen hangt sinds kort ‘de Mestkast’ waar altijd een voorraad AlpaKak in staat. Prijs €7,00 voor een zak van 750 gram, bij afname van 2 of meer zakjes €5,00 per stuk. Betalen kan contant (gepast) of je scant ter plaatse de QR-code, te vinden ín de mestkast.

Voor meer info: www.alpakak.nl.

P.S. Ook leuk als cadeautje voor de échte alpacaliefhebbers en fans! 😉 En lijkt het je leuk om binnenkort ook kennis te maken met de producers? Guus, Joop, Ted en Freek zullen vanaf december weer te bezoeken zijn tijdens de Meet, greet & feed. Zodra hun bazin is bevallen en er weer ruimte is voor bezoek dan zal de agenda op www.alpacasa.nl weer open gaan. Ze hopen jullie gauw weer te mogen begroeten, tegen die tijd weer in een gezellige kerststal!

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter