Nieuwe voorzitter voor Scouting Dorus Rijkers NesselandeDe scouting in Nesselande heeft een nieuwe voorzitter: Robin Kleen. Auke Bergsma, oprichter van de scouting, vroeg hem zich even voor te stellen.

Wie is Robin Kleen?
Ik ben 45 jaar, getrouwd met Mariska, twee blakende jongens van 10 en 12 jaar oud. Al 16 jaar en met veel plezier woonachtig in Rotterdam Nesselande. Dagelijks ben ik als zelfstandig ondernemer (proces & projectmanager) betrokken bij huisvesting- en facilitaire projecten.

Waarom scouting?
Ik heb altijd grote bewondering gehad voor mensen die hun tijd en kennis geven aan maatschappelijke projecten, een (sport)vereniging of vrijwilligerswerk

in het algemeen.Toen ik een paar weken geleden gevraagd werd om voorzitter te worden van Scouting Dorus Rijkers Nesselande, waar mijn jongste iedere zaterdag enorm veel plezier beleeft, was ik gelijk enthousiast maar ook terughoudend. Voordat ik ja zei, vroeg ik mezelf een paar dingen af.

Om het antwoord en gevoel te krijgen op een aantal vragen, volgde er een aantal informele gesprekken met het voormalig bestuur en de groepsraad. Alle partijen bleven enthousiast, het bestuur en de groepsraad stemde unaniem in met mijn komst en daarmee rol als nieuwe voorzitter.

Wat wil je als voorzitter bereiken?
Tijdens de jaarlijkse BBQ kreeg ik symbolisch de voorzittershamer overhandigd door de
voormalig voorzitter Renka Vermaas.
Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Hier wil ik dan ook graag, vanuit mijn rol als nieuwe voorzitter, samen met het nieuwe bestuur, vrijwilligers en leden een bijdrage aan leveren.


Natuurlijk staat er meer op de agenda, dat
gaan we de komende periode met elkaar op
een rijtje zetten. Het plezier van de kinderen
staat voorop. Voor mijzelf ook, ik heb er zin in!

We wensen Robin veel succes!

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter