Nieuws Nesselande presenteert website NieuwsNesselande.nl

Wegens groot succes van de facebookpagina Nieuws Nesselande heef Nesselande vanaf nu ook een nieuwe website NieuwsNesselande.nl zodat de berichten ook buiten social media te lezen zijn.
In de dynamische wijk Nesselande speelt veel en een open een eerlijke nieuwsvoorziening met een duidelijk onderscheid tussen feiten en meningen is dan ook gewenst door veel bewoners. NieuwsNesselande.nl brengt al het nieuws samen voor en door Nesselanders. Als bewoner en ondernemer kun je namelijk ook zelf berichten op de website zetten die, na controle door de redactie, op de website worden gepubliceerd.

De website geeft een overzicht van al het nieuws uit Nesselande met een onderverdeling naar de onderwerpen: wonen & werken, ondernemen, leren, recreëren, gemeente, activiteiten, de wijk in beeld, een veilige & schone wijk en vermist & gevonden. De website integreert al het nieuws uit de wijk met de social media berichten van Nieuws Nesselande, Foto Nesselande, Buurtpreventie Nesselande, Groen/Schoon Nesselande en Gevonden en verloren in Nesselande.

De redactie werkt hierbij samen met kranten en media in de omgeving en speelt actief in op alle signalen uit de wijk.

Meer informatie over de nieuwe website voor en door Nesselande?
Mail naar info@nieuwsnesselande.nl

Leave a Comment