Nu ook Personal Training bij BeweegpuntBas

Wil jij een paar (corona) kilo’s afvallen, sterker of fitter worden? Maar heb je een extra zetje nodig? Geen paniek, veel mensen hebben dit gevoel. Sportcentra BeweegpuntBas en The Base zvh, beide in Zevenhuizen, starten daarom nu ook met Personal Training (PT).

Eigenaar Bas Duiverman is trots dat PT nu aan het uitgebreide sportaanbod is toegevoegd. “Onze gecertificeerde personal trainer begint altijd met een grondige intake en een nauwkeurige lichaamsmeting. Personal Training is maatwerk, want elk lichaam en ieder doel is uniek. De trainer coacht je vervolgens enthousiast tijdens iedere training. Zo word je lekker gemotiveerd en weet je zeker dat je alle oefeningen goed uitvoert. Desgewenst kunnen we ook adviseren op het gebied van voeding. Met elkaar werken we aan de gestelde doelen en ontwikkelen we een gezonde(re) levensstijl.”

Het is ook mogelijk om de training in small groups te doen. “Vind je het fijner om met een familielid of vriend(in) te sporten? Meld je dan gezellig met twee, drie of vier mensen aan. De PT kan plaatsvinden bij BeweegpuntBas, bij The Base zvh óf we trainen lekker buiten bij de Rottemeren.”

De missie van BeweegpuntBas is om sporten (weer) leuk te maken. “We staan in het dorp bekend om onze ruime accommodaties en ongedwongen sfeer. We bieden individuele fitness, small grouplessen en alle bekende groepslessen. Sporten kan bij ons op het grote privé-buitenterrein, maar vanaf 19 mei ook weer lekker binnen. De sporters en instructeurs werken samen hard aan ieders conditie, maar maken ook tijd voor een gezellig praatje met elkaar. Met veel plezier zorgen we ervoor dat al onze klanten lekker op hun eigen niveau kunnen sporten en zich echt welkom voelen!“, sluit Duiverman af.

Meer informatie of een gratis proefles? Ga naar www.beweegpuntbas.nl of mail naar info@beweegpuntbas.nl

Leave a Comment