Opknapbeurt speeltuinen Nesselande

Drie speelplekken in de buurt krijgen een opknapbeurt. Zoals die aan het Herman Bielingplein. Heeft u of hebben uw (klein)kinderen ideeën voor de locatie? Laat het weten: de gemeente is woensdag 19 oktober op het plein om met bewoners in gesprek te gaan.

De opknapbeurten staan volgend jaar op de planning. Al duurt het nog even, de voorbereidingen zijn gestart. De gemeente wil de speelplekken opknappen samen met buurtbewoners. Uw mening en die van de ‘spelers’ zelf, de kinderen, is belangrijk. Wat vindt u van het groen? Staan er genoeg bankjes en afvalbakken? En wat zijn de speelwensen? Medewerkers van de gemeente zijn 19 oktober van 13.00 tot 14.30 uur aanwezig om suggesties te horen.

Kunt u 19 oktober niet?
Dan kunt u tot 11 november mailen (speelplekken_in_prinsalexanderSB@rotterdam.nl vermelding ‘speelplek Herman Bielingplein’ bij het onderwerp). Kinderen kunnen een tekening of foto’s van hun ideeën meesturen.
U kunt ook reageren via Mijn.rotterdam.nl. Hiervoor is wel een account nodig. Dat kunt u aanmaken met uw mailadres of met DigiD.

Meer speelplekken
Ook de speelplekken aan het Jan Wilspad/Nelly van Moorselhof en de Max Heymansstraat worden opgeknapt. De gemeente is ook hier aanwezig om met de wensen te horen.

Via Wijknieuws houdt de gemeente u op de hoogte. Kijk ook op Mijn Rotterdam (ga naar ‘Bekijk projecten’)

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter