Jongeren Nesselande naar Albanie

Een groep jongeren uit de Kerk in Nesselande (KiN) gaat in juli van dit jaar een week lang vrijwilligerswerk doen voor Stichting Albania Support in Albanië. Deze stichting zet zich in voor laagdrempelige en directe hulp voor mensen die deze hulp hard nodig hebben. Denk aan het uitdelen van voedselpakketten, het uitdelen van open haard hout (er is vaak geen CV in huis), kleding uitgifte, helpen bij dokter- of tandartsafspraken, opknappen van huizen en nog veel meer. Via acties probeert deze groep jongeren geld in te zamelen waarbij elke euro ten goede komt aan het werk van deze Stichting. De reis- en verblijfkosten betalen wij namelijk zelf.

Vrijdag 1 maart willen wij een leuke filmmiddag- en avond organiseren waarbij wij iedereen uit de wijk uitnodigen om naar de KiN (Robert van ’t Hoffstraat 10, ingang van Brede School Het Spectrum) te komen om gezellig met ons deze films te kijken.

Een entreekaartje kost 7,50 euro waarbij een drankje en popcorn is inbegrepen. De middag film is voor kinderen en de avond film voor jongeren en volwassenen. En nogmaals, de opbrengst van de avond komt in zijn geheel ten goede van het werk van Stichting Albania Support. Zie voor meer info over onze reis en onze acties ook de Facebookpagina en ons Instagram account “KiNAlbaniereis”.

Aanmelden: (spontaan langskomen mag ook, betalen via QR code bij ingang)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqlEBHBV6CmbRI2uGr7O16WXyDaH4E1dgKndWR-wVWNBv6Tg/viewform
 
Welkom en hopelijk tot vrijdag 1 maart!”

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter