Pannenkoe aan de Zevenhuizerplas

GROOT NIEUWS! 🎉

De eigenaar van deze nieuwe vestiging:
“Eind maart opent mijn lang gekoesterde droom eindelijk haar deuren aan de Zevenhuizerplas: Pannenkoe! 🥞 Na maanden zoeken is het gelukt om de voormalige Strandgaper om te toveren tot een waar paradijs voor liefhebbers van pannenkoeken.

2024 is een prachtig jaar tot nu toe – na het winnen van het Nederlands kampioenschap pannenkoeken bakken open ik nu ook nog eens mijn eigen restaurant! 🏆 Bij Pannenkoe vind je een uitgebreid menu met verschillende soorten pannenkoeken, poffertjes, salades, vleesgerechten en heerlijke lunchgerechten.

Maar dat is nog niet alles! 🌟 Onze locatie is perfect voor kinderen, met veel speelruimte op het strandje voor de deur en een gezellige speelhoek binnen.

Kom jij ook genieten van al het lekkers dat Pannenkoe te bieden heeft? Tag je vrienden en familie en maak alvast plannen voor een heerlijk uitje aan de Zevenhuizerplas! 🎈 Tot snel bij Pannenkoe!

PS.
🌟 Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team bij Pannenkoe aan de Zevenhuizerplas? 🌟 We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen om ons team te versterken! Ben jij een echte teamspeler, gepassioneerd over heerlijk eten en klantenservice? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur ons een berichtje voor meer informatie of om direct te solliciteren. Kom samen met ons bouwen aan een fantastische ervaring voor onze gasten! 🥞🎉”

Mail naar: Zevenhuizen@pannenkoe.nl
 
#Pannenkoe #NieuwRestaurant #Zevenhuizerplas #Pannenkoekenparadijs #LekkerEten #Speelplezier #FamilieUitje  #Vacature #WerkenBijPannenkoe #Zevenhuizerplas #Pannenkoekenparadijs

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter