Uitstraling bedrijventerrein Nesselande

Wijkraad Nesselande wil af van aanhangwagen kerkhof op Bedrijventerrein Nesselande en start o.a. een bedrijvenraad

Bewoners in Nesselande geven aan dat het bedrijventerrein een rommelige uitstraling heeft door alle aanhangwagens die er staan en troep die er gedumpt wordt. De wijkraad wil van deze rommel af. “Zeker als er volgend jaar ook nog flexwoningen moeten komen op het bedrijventerrein dan wil je niet wonen in deze rommel” aldus Auke Bergsma van de Wijkraad (verantwoordelijk voor buitenruimte en veiligheid).

OPRUIMEN
Onlangs zijn er daarom vuilniswagens langs geweest die alle losse rommel hebben opgeruimd. De aanhangwagens kunnen op dit moment nog niet worden verboden of afgevoerd aangezien ze nu nog zijn toegestaan. Daarom heeft de Wijkraad Nesselande wethouder Karremans van Buitenruimte verzocht om het aanwijsbesluit aan te passen zodat het niet langer is toegestaan om aanhangwagens hier te stallen en zodat ze na waarschuwing afgevoerd kunnen gaan worden.

BEDRIJVENRAAD
Wijkraadslid Pieter van Hoof houdt zich bezig met het bedrijventerrein en heeft er voor gezorgd dat er nu een Bedrijvenraad is met ondernemers op het bedrijventerrein. Dit gaat het makkelijker maken om als aanspreekpunt te fungeren richting de gemeente, gezien alle ontwikkelingen op en rond het bedrijventerrein. Het verbeteren van de uitstraling van het bedrijventerrein is 1 van de eerste actiepunten uit dit overleg.

Onderwerpen die in 2024 spelen rond het bedrijventerrein:
– Uitraling (aanhangwagens en bebouwing randen)
– Veiligheid en verlichting
– Flexwoningen
– Parkeren
– Vrachtverkeer
– Maatveldseweg

Meer info:
info@wijkraadnesselande.nl

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter