Nieuwe eigenaar voor Storm Beachbar & Bistro“Met een warm hart willen we jullie laten weten dat Storm Beachbar & Bistro per 1 juli wordt overgedragen aan fantastische nieuwe eigenaren: Martin en René van The Lake House!

We kijken met heel veel plezier terug op alle prachtige momenten die we hier samen hebben beleefd. Terwijl wij ons vol enthousiasme gaan richten op onze zaken in het centrum, Opa en Bierboutique, weten we dat Storm hier in goede handen is. We zijn blij en trots dat Martin en René onze droom met net zoveel liefde en passie zullen voortzetten.

Tot die tijd heten we jullie van harte welkom om nog een laatste drankje met ons te doen en samen te genieten van de gezelligheid aan de Zevenhuizerplas. We willen jullie, onze gasten, collega’s, vrienden en familie, bedanken voor alle geweldige herinneringen en voor jullie onvoorwaardelijke steun. Jullie hebben Storm gemaakt tot wat het is, en we hopen jullie snel weer te zien in de binnenstad!

Martin en René, we wensen jullie heel veel succes en plezier op deze prachtige locatie. We kunnen niet wachten om te zien wat jullie ervan gaan maken.

Veel liefs,
Jan & Iris”

Gerelateerde berichten

laat een reactie achter